Student ignorisao upozorenje i kroz uragan vozio kako bi spasao pse

Dvadesetdvogodišnji student Konor oglušio se na sva upozorenja izdata zbog oluje koja je zahvatila američku obalu.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.08.2017.

08:40

Default images

Naime, on je nakon obavljenog letnjeg posla trebalo uskoro da se vrati studijama, ali je tog jutra zatekao svoju majku, koja pomaže u centru za spasavanje i udomljavanje životinja, kako čita objave na društvenim mrežama, među kojima je bila i jedna zbog koje je Konor odlučio da reaguje.

Psi Terma i Herkul ostali su u Korpus Kristiju nakon što je mesto evakuisano. Konor je odlučio da pođe po njih iako je za taj deo zemlje proglašen crveni alarm.

"Rekao sam: 'zašto da ne?' i uskočio u vozilo“, rekao je Konor, koji je želeo da ostane anoniman, piše The Dodo.

Napustio je grad Ostin i pošao ka Korpus Kristiju kako bi pse smestio na sigurno.

"Nisam mnogo razmišljao, samo sam shvatio da je nekome pogrebna pomoć“, dodao je ovaj student.

Nakon što je uspeo da ih odvede na sigurno, Konora su komšije proglasile herojem, a njegove fotografije našle su se i u medijima.

"Žrtvovao se zbog ovih životinja, ostavio je sve, a zatim vozio satima u oblast koju je zahvaćenu uraganom“, naveli su iz centra za spasavanje i udomljavanje životinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: