Pas već dve godine čeka vlasnika koji se neće vratiti

Tužni mali pas već gotovo dve godine čeka na ulazu u bolnicu svog voljenog vlasnika, koji se nikada neće vratiti.

Izvor: Daily Mail

Sreda, 26.11.2014.

13:05

Default images

Mešanka Maša traži svog gospodara od kako je preminuo u jednoj bolnici u Sibiru.

Ona je postala možda i najvoljeniji pas u Novosibirsku, a pacijenti i osoblje bolnice trude se da joj obezbede sve što joj je potrebno za život. Lekari se, međutim, nadaju da će je neko udomiti.

“Pogledajte joj oči. Kako su tužne... Nema sjaja koji se može videti u očima srećnog psa. Vidite tugu u očima psa, kao i u očima ljudi”, kaže doktor Vladimir Bespalov.

“Medicina ne može da joj pomogne, ali se nadamo da će Maša naći novog vlasnika”.
nsk.kp.ru / printscreen
Inače, Maša je bila pas jednog starijeg čoveka iz sela Dvurečje, koji se razboleo i u bolnicu došao sa svojim ljubimcem.

Dok je ležao u bolničkoj postelji, Maša je bila njegov jedini posetilac. Noću se vraćala do njihove kuće, kako bi je čuvala, a već ujutru ponovo dolazila u bolnicu.

Ona tako radi i dan danas.

Sestra Ala Voroncova kaže da je nedavno jedna porodica pokušala da udomi Mašu. Odneta je u njihov dom u petak uveče, a već sutradan u tri ujutru bila je u bolnici.

“Mislim da nikad neće otići”, kaže Voroncova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: