"Ničije dete" premijerno na FEST-u

Reditelj i scenarista filma "Ničije dete", ostvarenja nagrađenog na nedavno završenom Filmskom festivalu u Veneciji, u gostovanju na televiziji B92 najavljuje i srpsku premijeru filma.

Izvor: Izvor: B92

Ponedeljak, 08.09.2014.

18:21

Default images

Na filmskom festivalu u Veneciji debitantski igrani film Vuka Ršumovića „Ničije dete“ osvojio je Nagradu publike koja se dodeljuje za najbolji film prikazan u selekciji „Nedelja međunarodne filmske kritike“.

Pored ove, film je osvojio još dve nagrade, koje dodeljuju kritičari FIPRESCI za najbolji film u selekciji koju čine svi prateći programi Filmskog festivala u Veneciji, kao i nagradu za najbolji scenario.

Vuk Ršumović, scenarista i reditelj filma, bio je gost vesti televizije B92. Ovom prilikom Ršumović je najavio premijeru filma na FEST-u sledeće godine.

U prilogu možete pogledati šta je on imao da kaže o iskustvu iz Venecije:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: