Depeche Mode akcija u "Delfiju"

Knjiga ''Depeche Mode – Black Celebration" autora Stiva Malinsa i ulaznica za beogradski koncert ove popularne grupe 19. maja, od petka (21. 12) će biti dostupne samo u knjižarama "Delfi" po ceni od 3.499 din.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 20.12.2012.

18:04

Default images

Biografija benda ''Depeche Mode'' celovita je priča o promenama, uspesima i tragedijama britanske grupe i govori o najuzbudljivijim detaljima koji su se vlasnicima hitova ''Enjoy the Silence'', ''Personal Jesus'' i ''It's No Good', dogodili tokom 30-godišnje karijere, najavljeno je iz ''Lagune'' koja je izdavač knjige.

''Black Celebration'' pokriva celokupnu istoriju grupe, uključujući snimanje albuma ''Playing The Angel'', raspad koji su izbegli i solo albume Dejva Gahana i Martina Gora.

Priznanje knjizi odali su muzički magazin NME nazvavši je ''izvanrednom knjigom punom spletki i neumerenog provoda", kao i časopis ''Uncut'' rečima da je ovo ''fascinantno i iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe".

Procenjeno je da je do 2006. godine ''Depeche Mode'' prodao preko 100 miliona izdanja, od toga 60 miliona albuma i 40 miliona singlova, dok se čak 48 njihovih pesama plasiralo na britansku listu singlova.

Čuveni ''Kju'' magazin ih je proglasio ''najpopularnijim elektronskim bendom na svetu".

Broj paketa je ograničen.

Depeche Mode za B92: Dajemo ljudima nadu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: