Nouvelle Vague u Beogradu 22. avgusta

Omiljeni „cover bend“ domaće publike, Nouvelle Vague ponovo će biti gost Beograda pa će u petak 22. avgusta nastupiti u prostoru koji je posle mnogo godina ponovo aktuelan - Barutani.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2014.

12:52

Default images

Novelle Vague je uvek rado viđen gost na ovim prostorima. Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća.

Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: “Love Will Tear Us Apart” (Joy Division), “In A Manner Of Speaking” (Tuxedomoon), “Master and Servant” (Depeche Mode), “God Save the Queen” (Sex Pistols), “Dancing with Myself” (Billy Idol), “Road to Nowhere” (Talking Heads), ali i mnoge druge.

Nouvelle Vague predvode producenti Mark Kolan i Olivije Libo a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rok klasika.

Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoče više od 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: