Kraljica je stigla u Svetu zemlju

U pratnji svoje troje dece pop diva Madona stigla je 25. maja u Izrael, gde če održati prvi koncert u okviru svoje velike svetske turneje “MDNA”.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 26.05.2012.

14:24

Default images

Njeni fanovi u Izraelu ceo mesec su organizovali brojne žurke i razne događaje kojima se spremaju za njen dolazak. Konvoj vozila u kome je Madona bila ušao je sinoć pod jakim obezbeđenjem na parking hotela Dan u Tel Avivu. Kraljica popa će 31. maja u tom gradu održati koncert, a producenti nastupa na stadionu u Ramat Ganu drže pod velom tajnosti čitav njen boravak.

Međutim, izvori koji su im bili bliski nagovestili su da se podiže privremeni luksuzni smeštaj za nju i njenu pratnju pored stadiona, da je spreman bazen i soba za igranje za decu i da su angažovani privatan kuvar i četvoro čuvara.

Madonina petnaestogodišnja kćerka Lurdes pojaviće se na bini sa majkom kao plesačica.

Madona koja nije Jevrejka, ali je prihvatila jevrejsko ime Ester i proučava jevrejsku mistiku - kabalu, posetiće centar kabale Safad, na severu Izraela, što je učinila i 2009. godine.

U Izraelu je ona poznata kao kraljica Ester pa su izraelski mediji njen dolazak objavili naslovima: "Kraljica je stigla!"

U okviru “MDNA” turneje Madona će održati 90 koncerata širom sveta. Najbliži našoj publici trebalo je da bude koncert u Zagrebu, zakazan za 11. jun, ali je on otkazan. Za sada su koncerti zakazani u Evropi, Aziji i Severnoj i Južnoj Americi, a nastavak u 2013. godini obeležiće nastupi u Australiji.

Ovom turnejom Madona promoviše svoj dvanaesti studijski album “MDNA” objavljen krajm marta ove godine. Album je promovisan singlovima “Give Me All Your Luvin’” i “Girl Gone Wild”, a odmah po objavljivanju dospeo je na prvom mestu top lista širom sveta.

Njena prethodna turneja “Sticky & Sweet Tour” u okviru koje je nastupila u Budvi i Beogradu, najuspešnija je turneja nekog solo umetnika i nalazi se na četvrtom mestu kada su u pitanju turneje svih muzičara, odmah iza turneja bendova “U2”, “AC/DC” i “The Rolling Stones”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

4 h

Podeli: