Preslušajte novi album L. Koena

Novi album Leonarda Koena nazvan „Old Ideas“ biće objavljen 31. januara a ovom prilikom ekskluzivno možete preslušati sve pesme koje će se naći na njemu.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 24.01.2012.

18:47

Default images

Povodom objavljivanja novog albuma Leonard Koen održao je konferenciju za novinare u Parizu. Tom prilikom muzičar je priznao da je oduvek voleo bluz, ali da je s obzirom na svoje iskustvo, tek na ovom albumu sebi dozvolio poigravanje sa tim muzičkim žanrom. „Oduvek sam voleo bluz, ali sam dugo imao utisak da nemam pravo da ga pevam. Sada, međutim, imam dozvolu da pevam bluz. Osećam da mogu da koristim tu formu“, kazao je Koen.

Album koji sadrži deset pesama simbolično otvara numera „Going Home“ u kojoj Koen pribegava humoru i samopodsmevanju, opisujući sebe kao „spotistu i pastira, lenjo kopile u odelu“.

„Old Ideas“ je dvanaesti studijski album Leonarda Koena. U saradnji sa Koenovim menadžmentom, birtanski list „Gardijan postavio je na svojoj internet stranici nove Koenove pesme koje možete preslušati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: