Šta će biti sa bioskopom “Kolosej”?

Uprava bioskopa "Kolosej" (Strajk investments) saopštila je danas da su "iznenada i na protivpravan način sprečeni od strane uprave i obezbeđenja Tržnog centra 'Ušće' da koriste i omoguće funkcionisanje bioskopa, kuglane, slot kluba i drugih zabavnih sadržaja".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.09.2013.

10:56

Default images

"Imajući u vidu dugogodišnju dobru saradnju, a pogotovo interes svih naših cenjenih gostiju, 'Kolosej' će pokušati da sa upravom TC 'Ušće' dogovori mogućnosti za rešavanje nastale situacije", navedeno je u saopštenju kompanije "Strajk investments” povodom zatvaranja bioskopa "Kolosej".

Distributerske kuće su početkom ove sedmice dobile informaciju da "Kolosej" do daljeg neće raditi bez obrazloženja zbog čega je jedan od najposećenijih bioskopa u Beogradu iznenada zatvoren.

Predstavnici "Milenijum filma" i "Taramaunta" u izjavi Tanjugu rekli su da su neprijatno iznenađeni tom vešću i da zatvaranje "Koloseja" predstavlja ozbiljan udarac.

"’Kolosej’ je bioskop koji je, što se naših filmova tiče, činio oko 35 posto tržišta. Imajući u vidu opšte uslove na tržištu, možete razumeti šta jedan bioskop, ako ima toliki udeo, znači ne samo za nas, već i za druge distributere koji se bore da bioskop kao takav opstane kod nas", rekla je Danijela Milošević iz "Taramaunta".

U "Ušću" kažu da bioskop, kuglana i kazino neće biti na raspolaganju posetiocima kraće vreme.

"Prostor će uskoro biti ponovo otvoren sa istom namenom i bogatom ponudom, interesantnom i jedinstvenom za posetioce", stoji u zvaničnom saopštenju TC "Ušće" dostavljenom Tanjugu. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: