Volontiraj na Slobodnoj zoni

Filmski festival Slobodna zona vas obaveštava da raspisuje konkurs za volontere. Na taj način starijima od 18 godina će se pruziti prilika da besplatno uživaju u filmskom programu tog Festivala, a konkurs će trajati do 1. oktobra.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

10:08

Default images

Za konkurs je potrebno poslati kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org.

Festival Slobonda zona se ove godine održava od 2. do 7. novembra u Kulturnom centru Beograda i Domu omladine, ali neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć počinju i ranije.

Zato se već sada dobro isplaniraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 31.septembra.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex: 011 3284 534, ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org
Slobodna zona je festival angažovanog filma gde ćeš se susresti sa novim temama i novim pogledima, a tvoja pomoć nam je potrebna:
- u organizovanju i postavljanju festivala
- u promociji u okviru press službe festivala (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranica, prodaja i deljenje promo materijala)
- u okviru službe za goste festivala ( druženje sa gostom festivala/ rediteljem, producentom ili glumcem koji je došao da prezentuje svoj film)
- na info pultu (pružanje informacija publici i gostima festivala o programu)
- u anketiranju publike i gostiju festivala

Za uzvrat, mi ti nudimo:
- Nova prijateljstva, nezaboravno druženje i sticanje novih iskustava
- Mogućnost da kao član tima besplatno uživaš u programima festivala
- Sertifikat o volontiranju (koji dodeljujemo na, za tu priliku posebno organizovanom slavlju u čast volontera)
- Jedinstvenu priliku da te Kulturni centar Rex

predloži za program razmene u okviru Evropskog volonterskog servisa - www.ec.europa.eu/youth, a pri nekom od kulturnih centara širom Evrope www.teh.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: