Volontiraj na Slobodnoj zoni

Filmski festival Slobodna zona vas obaveštava da raspisuje konkurs za volontere. Na taj način starijima od 18 godina će se pruziti prilika da besplatno uživaju u filmskom programu tog Festivala, a konkurs će trajati do 1. oktobra.

Izvor: Beograd

Za konkurs je potrebno poslati kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org.

Festival Slobonda zona se ove godine održava od 2. do 7. novembra u Kulturnom centru Beograda i Domu omladine, ali neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć počinju i ranije.

Zato se već sada dobro isplaniraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 31.septembra.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex: 011 3284 534, ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org

BUDI VOLONTER SLOBODNE ZONE!
Obožavaš filmove?
Dobro govoriš engleski?
Imaš više od 18 godina?
Želiš da radiš nešto korisno
i usput upoznaš zanimljive ljude iz svih krajeva sveta?
Ako je odgovor na sva ova pitanja „da“...
VIDIMO SE U SLOBODNOJ ZONI!

Slobodna zona je festival angažovanog filma gde ćeš se susresti sa novim temama i novim pogledima, a tvoja pomoć nam je potrebna:
- u organizovanju i postavljanju festivala
- u promociji u okviru press službe festivala (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranica, prodaja i deljenje promo materijala)
- u okviru službe za goste festivala ( druženje sa gostom festivala/ rediteljem, producentom ili glumcem koji je došao da prezentuje svoj film)
- na info pultu (pružanje informacija publici i gostima festivala o programu)
- u anketiranju publike i gostiju festivala

Za uzvrat, mi ti nudimo:
- Nova prijateljstva, nezaboravno druženje i sticanje novih iskustava
- Mogućnost da kao član tima besplatno uživaš u programima festivala
- Sertifikat o volontiranju (koji dodeljujemo na, za tu priliku posebno organizovanom slavlju u čast volontera)
- Jedinstvenu priliku da te Kulturni centar Rex

predloži za program razmene u okviru Evropskog volonterskog servisa - www.ec.europa.eu/youth, a pri nekom od kulturnih centara širom Evrope www.teh.net.

Film/TV

Pazolinijeva retrospektiva u Kinoteci

Povodom 40 godina od ubistva Pjera Paola Pazolinija, od 14. do 18. oktobra u Muzeju Jugoslovenske kinoteke biće prikazana retrospektiva filmova slavnog režisera, najavili su danas organizatori Merlinka festivala.

Film/TV ponedeljak 12.10. 14:06 Komentara: 3

Film "Enklava" osvojio tri nagrade u Nemačkoj

Film "Enklava" reditelja i scenariste Gorana Radovanovića nastavlja da niže uspehe na međunarodnoj sceni, a najnoviji je postigao na 20. Festivalu dečjeg i omladinskog filma u Kemnicu (Nemačka) gde je osvojio tri najznačajnije nagrade.

Film/TV ponedeljak 12.10. 13:10 Komentara: 2

Dodelom nagrada zatvorena Balkananima

Sinoć su u punoj sali Doma kulture Studentski grad, proglašene i uručene nagrade 12. Evropskog festivala animiranog filma "Balkananima", nakon svirke benda Rubber Soul i predstavljanja rezultata radionice "Stop trik animacije" Miloša Tomića.

Film/TV nedelja 11.10. 09:14 Komentara: 0
strana 1 od 1225 idi na stranu