Nagrade 41. Filmskih susreta Niš 2006

Žiri ovogodišnjih Filmskih susreta u Nišu, koji je radio u sastavu Snežana Nikšić, Zlata Numanagić i Božidar Stošić, jednoglasnom odlukom odlučio je da nagradu "Car Konstantin" za najbolju mušku ulogu dodeli Milanu Gutoviću za uloge Ozrena Ćuka i Milana u filmovima "Uslovna sloboda" i "Sedam i po

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.08.2006.

17:01

Default images

Grand prix - Naissa dodeljena je Petru Kralju za ulogu Obrada Srećkovića u filmu "Sinovci".

Nada Šargin dobitnica je priznanja "Carica Teodora" za ulogu Saleta u filmu "Sutra ujutru".

Povelja za mušku ulogu dodeljena je Vuku Kostiću za uloge Alekse i Mihajla Japunđe u filmovima "Stvar srca" i "Sinovci", dok je povelja za žensku ulogu dodeljena Nadi Macanović za ulogu Jovane u filmu "Stvar srca".

Nagrada za epizodnu mušku ulogu dodeljena je Nebojši Glogovcu za ulogu Naleta u filmu "Sutra ujutru", a za epizodnu žensku ulogu Miri Stupici za ulogu učiteljice Milice u filmu "Sedam i po".

Za najboljeg debitanta proglašen je Nikola Rakočević za ulogu Milana Srećkovića – strica u filmu "Sinovci".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: