Martin Gerrix nastupa na MTV EMA dodeli nagrada

DJ Matrin Gerrix nastupiće na evropskoj dodeli MTV nagrada 6. novembra u Roterdamu, a nastup će uživo biti prikazan na regionalnom MTV kanalu, saopštili su danas organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

16:28

Martin Gerrix nastupa na MTV EMA dodeli nagrada
Foto: YouTube Screenshot

Među imenima prvih prezentera na MTV dodeli evropskih muzičkih nagrada, koja su danas objavljena, su glumice predstojećeg akcionog filmskog hita "xXx: Return of Xander Cage" Nina Dobrev i Deepika Padukone, supermodel Jourdan Dunn, kanadska aktivistkinja i model Winnie Harlow, kao i reper, glumac i zvezda Netflixove serije "The Get Down" Jaden Smith.

Voditeljka dodele MTV EMA nagrada je pop pevačica Bebe Rexha, koja će i nastupiti, zajedno sa ostalim izvođačima među kojima su Bruno Mars, OneRepublic, Martin Garrix, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Zara Larsson.

Martin Garrix je holandski DJ koji je slavu je stekao sa samo 17 godina sa EDM hitom "Animals".

Nakon što je 2015. osvojio nagradu za najboljeg izvođača elektronske muzike i uz Afrojacka održao MTV World Stage nastup, ove godine se vraća na MTV EMA pozornicu sa dve nominacije, za najboljeg izvođača elektronske muzike i najbolji World Stage nastup.

Garrix je sarađivao sa nekim od najvećih muzičkih imena današnjice, kao što su Usher, The Weeknd i Bebe Rexha, voditeljka MTV EMA dodele, u njihovom zajedničkom singlu "In The Name Of Love."

Glasanje za sve MTV EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, odvija se na sajtu MTV-a i traje do subote, 5. novembra u ponoć.

Nominovini za zvanje najboljeg izvođača u regionu su S.A.R.S., Elemental, Siddharta, Luce i Toni Zen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: