"Bajkoholik" u Kući kralja Petra

Ove godine početak leta ne označava kraj pozorišne sezone. Ljubitelje pozorišta već početkom jula očekuje predstava Bajkoholik u Kući kralja Petra u Vase Pelagića 40.

Izvor: B92

Sreda, 02.07.2014.

14:45

Default images

Premijera je zakazana za subotu, 5. jul u 20h. Reprize su 6. i 8. jula u 20h i 22h.

Nastala u produkciji novoosnovanog Pozorišnog trupa: Siguran konj, Bajkoholik tematizuje bajke i dečije priče koje su nas na različite načine odredile kao osobe. Dve klijentkinje, terapeutkinja i njen supervizor prepuštaju se čudesnom svetu bajki koje su voleli u detinjstvu i upleću se u mrežu neobičnih međuljudskih odnosa.

Gledaoci će u prolasku kroz razne nivoe (pod)svesti imati priliku da prošetaju i kroz prostor Kuće kralja Petra zbog čega se predstava izvodi u intimnoj atmosferi za 20 gledalaca.

Predstava je nastala po tekstu Milene Đorđević u režiji Milana Kovačevića. Igraju Zorana Bećić, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Milan Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: