Jenna G. u subotu 27.10. u KC Grad

"All That Bass" predstavlja u subotu 27. oktobra od 23h u Kulturnom centru Grad, "kraljicu dramenbejsa" Dženu Dži (Jenna G), a pored nje nastupiće i Rahmanee, Side1, Necone i Rasheed MC.

Izvor: B92

Sreda, 17.10.2012.

12:15

Default images

Jenna G - snažna, emotivna, harizmatična, maksimalno posvećena muzici, sa moćnim vokalom i energičnim nastupima se definitivno može nazvati kraljicom dramenbejsa.

Zahvaljujući svemu tome, više od decenije predstavlja bass muzičku scenu kao jedan od najprepoznatljivijih vokala i najuspešnijih ženskih bass izvođača. Saradnje sa velikanima kao što su Marcus Intalex, Marky, Chase & Status, Zinc, Goldie, Shy FX, Logistics, D-Bridge, Artificial Intelligence, Kabuki, DJ Die, Clipz, Blame, Zed Bias, itd. su došle kao potvrda svega navedenog.

Sa 14 godina počinje kao DJ i voditelj na ilegalnom radiju, ali se uskoro nakon toga posvećuje pevanju i povezuje se sa hip-hop grupom Subliminal Darkness. 4 godine nakon toga, Jenna napušta grupu i započinje rezidenturu EarDrum gde je privukla pažnju scene i upoznaje drum&bass duo *Future Cut*, sa kojima 2000. formira trio Uncut.



Nakon pesme "Borderline" (izašla na Future Cut EP), sledi antologijska "Midnight" čiji je tiraž od 10,000 kopija rasprodat za samo par nedelja. Pošto se trio raspao, Jenna nastavlja solo karijeru pa su debitantski album "For Lost Friends" i vanvremenski klasik "In Love" brzo prirasli za srce svim poklonicima dramenbejsa. Tu se priča ne zaustavlja već slede saradnje sa gore pomenutim imenima i izdanja na prestižnim etiketama: Bingo, CIA, Liquid V, Hospital, Soul:R i drugim...

All That Bass predstavlja

Subota 27. oktobar od 23h
Kulturni centar Grad
Braće Krsmanović 4

JENNA G (Manchester, UK)
Rahmanee
Side1
Necone
Rasheed MC
Cena karte: 350 rsd pre 00h, 500 rsd posle 00h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: