Serija Ured u ruskoj verziji

Britanska humoristička serija "The Office" (Ured) priprema se u ruskoj verziji, pošto su sporazum o tome potpisali Bi-Bi-Si Vorldvajld u ruski Prvi kanal.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2008.

13:01

Default images

Kako je najavljeno, predviđeno je snimanje 24 polučasovnih epizoda i producenti imaju slobodu da rade po sopstvenim scenarijima koji ne moraju da oslanjaju na originalne britanske zaplete, piše na sajtu Bi-Bi-Si njuza.

Zasad se ne zna ko će glumiti u ruskoj verziji popularne serije.

U originalnoj, britanskoj verziji, glavnu ulogu je tumačio komičar Riki Žervez, ujedno i jedan od tvoraca ovog uspešnog serijala.

Serija "Ured" dobila je, između ostalih, nagrade "Bafta", "Zlatni globus" i "Emi", prikazivana je u preko 80 zemalja, a već ima i nekoliko lokalizovanih adaptacija.

Popularnost serije "Ured" dovela je i do snimanja američke verzije u kojoj je igrao popularni komičar Stiv Karel, koga naša bioskopska publika uskoro može da vidi u parodiji "Uhvati Smarta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: