Petak, 05.03.2021.

07:02

AMSS: Prvo povoljni uslovi, zatim nepovoljni

Poslednjeg radnog dana u ovoj nedelji vozače prema najavama meteorologa u jutarnjjim časovima očekuju povoljne vremenske prilike.

Izvor: Tanjug

AMSS: Prvo povoljni uslovi, zatim nepovoljni

U drugoj polovini dana očekuju se mokri kolovozi u većem delu zemlje, a na višim planinama očekuje se i slab sneg, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

AMSS savetuje vozačima da oprezno voze, pogotovo što se očekuje da se u popodnevnim satima pojača saobraćaj na glavnim i frekventnijim putevima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima, gde teretna vozila na izazu iz zemlj ečekaju dva sata, a kod Šida i Gradine 60 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: