Desk postao Microsoft DOEM partner

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.06.2006.

09:26

Default images
Kompanija Desk je postala prvi Microsoft DOEM partner u Srbiji. Dobijanje ovog statusa preduzeće Desk iz Beograda svrstava u malu grupu privilegovanih partnera u celom svetu, koji imaju mogućnost da svoj brand, na najdirektniji način vežu uz Microsoft-ov. Za buduće korisnike računara, ovo znači da sve one prednosti koje u svetu pružaju "veliki" brendovi, kao što su niže cene, jednostavnija instalacija i recovery, sada mogu da dobiju i od jednog domaćeg proizvođača računara. Desk će od sada kroz direktan kontakt sa Microsoftom, svojim korisnicima moći da obezbediti još kvalitetniju i bržu podršku. Od svih IT kompanija u Srbiji, Microsoft je prepoznao Desk kao kompaniju koja ispunjava sve propisane standarde na ovom polju.

Izvor: Desk

U saradnji sa bench-market.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: