Vesić: Ideja da se škole i vrtići kamerama povežu s MUP-om

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio da je politika gradske uprave da sve škole, a zatim i predškolske ustanove imaju video nadzor povezan sa MUP-om.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

12:10

Vesić: Ideja da se škole i vrtići kamerama povežu s MUP-om
Tanjug, Sava Radovanoviæ

Nakon posete Osnovnoj školi "Filip Filipović" u Beogradu, na kojoj je sanirana fasada, Vesić je rekao da je prethodno završena zamena podova u školi, rekonstrukcija toaleta, kao i da je obnovljena ograda i uveden video nadzor.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da je vrednost radova u toj školi bila nešto veća od 21 milion dinara, a da je sredstva obezbedilo ministarstvo na čijem je čelu.

Šarčević je, takođe, rekao da je "stara dama" dobila novo ruho i da je to samo početak ulaganja.

"Danas smo razgovarali i o nekim novim pravcima ulaganja, sredjivanju prostora za slobodne aktivnosti i izgradnju informatičkog centra za sve voždovačke škole", kazao je Šarčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: