Mohamed bin Zajed razgovarao s Vučićem

Princ prestolonaslednik Abu Dabija Šeik Mohamed bin Zajed al Nahjan je primio predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je njegov gost.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

23:50

Mohamed bin Zajed razgovarao s Vučićem
Foto: Tanjug, arhiva

Na sastanku je razgovarano o odnosima prijateljstva i saradnje izmedju Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije i načinima njihovog unapređenja, prenela je novinska agencija Ujedinjenih Arapskih Emirata WAM.

Šeik Mohamed je poželeo dobrodošlicu predsedniku Srbije i sa njim razgovarao o načinima jačanja saradnje u oblastima ekonomije, trgovine i razvoja, kao i aktuelnim regionalnim i medjunarodnim pitanjima od zajedničkog interesa, navodi agencija WAM.

Sastanku su, pored ostalih zvaničnika UAE, prisustvovali i direktor "Igl Hilza" Mohamed Al Abar, kao i članovi delegacije u pratnji predsednika Srbije, prenosi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: