Bakarec: Dogovorio sam se s Vučićem

Nekadašnji funkcioner DSS Nebojša Bakarec zvanično je pristupio Srpskoj naprednoj stranci i odborničkoj grupi te stranke u beogradskoj skupštini.

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

11:22

Bakarec: Dogovorio sam se s Vučićem

Kako je naveo, sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem se o pristupanju dogovorio pre dva meseca, kako bi “svojim znanjem i iskustvom pomogao u kampanji“.

On je istakao da su svi projekti koje je vlast na čelu sa SNS započela u Beogradu “fantastični“, a nije propustio priliku da optuži nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da je “grad doveo do bankrotstva“.

Na pitanje da li je uvek imao najbolje mišljenje o Vučiću, rekao je da pruža ruku i nekadašnjim političim neistomišljenicima, ali i da više “ne može da zatvara oči pred stvarnošću“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: