Novinari saletali Vulina, on ni reč o stanu, Mihajlović...

Ministar odbrane Aleksandar Vulin našao se "na udaru novinara", posle otkrivanja spomenika Milanu Tepiću, ali nije hteo da odgovara na pojedina pitanja novinara

Izvor: B92

Petak, 29.09.2017.

15:23

Novinari saletali Vulina, on ni reč o stanu, Mihajlović...
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Novinari su ostali bez odgovora na pitanja u vezi sa stanom koji je Vulin kupio i o saopštenju njegovog Pokreta socijalista o potpredsednici Vlade Srbije Zorani Mihajlović.

Kako je rekao, otkrivanje spomenika Tepiću nije prilika za tako nešto.

Novinari su se, nakon otkrivanja spomenika i polaganja venaca, okupili oko Vulina tražeći od njega odgovore na pitanja o saopštenju njegovog Pokreta socijalista u kome su kritikovali ministarku Zoranu Mihajlović i o poreklu novca kojim je kupio stan.

Vulin je rekao da otkrivanje spomenika Tepiću nije prilika za tako nešto, pa je krenuo ka svom automobilu, dok su novinari sve vreme išli za njim i zapitkivali.

Pre nego što je ušao u kola rekao je da je odnos prema Tepiću - odnos našeg samopoštovanja.

"Odnos prema heroju Milanu Tepiću je nešto što smo propuštali svih ovih decenija, nismo imali hrabrosti i dostojanstva da se ovom čoveku odužimo na ovaj način, danas smo to uradili", rekao je Vulin i ušao u automobil, dok su pojedini novinari i dalje nastavili da mu postavljaju pitanja.

Pročitajte još:

Vulinov PS: U sukobu smo s Mihajlovićevom zbog...

Mihajlovićeva: Da se Pokret socijalista ne ljuti, ali...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: