Misteriozna smrt devojčice – uzalud čekajući Hitnu pomoć

Devojčica M. P. (14) iz sela Okruglice kod Trstenika preminula je pod neutvrđenim okolnostima, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 08.09.2017.

20:25

Misteriozna smrt devojčice – uzalud čekajući Hitnu pomoć
Tanjug

Kako piše beogradski list, devojčica je preminula u četvrtak uveče dok su ona i njena porodica čekali ekipu Hitne pomoći iz Trstenika.

“Rečeno im je da nijedno vozilo nije slobodno, i da je ekipa na drugom kraju opštine. U petak je sahranjena, a da ni njenim bližnjima ni lekarima nije jasno zbog čega je prekinut njen život. Zbog toga i Više javno tužilaštvo u Kruševcu njenu smrt istražuje kao sumnjivu. Devojčica je kobnog dana pala pored stepenica, ali je imala svega nekoliko ogrebotina i majci je rekla da je dobro i da ne treba da ide kod lekara. Uveče, oko 23 časa, onesvestila se, a ubrzo i preminula”, navodi se.

Tužilaštvo sada ispituju sve okolnosti, a rezultati obdukcije i toksikološke analize, koju su radili stručnjaci Instituta za sudsku medicinu u Nišu, trebalo bi da daju bliži odgovor u vezi sa celim slučajem.

Direktor Doma zdravlja, u okviru koga radi trstenička Hitna pomoć, Radovan Popović rekao je da od 20 sati uveče do 7 ujutru rade dva lekara, jedan u ambulanti, a drugi na terenu sa ekipom, kao i da je terenska ekipa bila u mestu Lozna, koje se nalazi na drugom kraju opštine u momentima kada im je stigao poziv za pomoć 14-godišnjakinji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: