Netanijahu: Iran gradi postrojenja za rakete u Siriji

Iran gradi postrojenja u Siriji i Libanu za proizvodnju precizno navođenih raketa, s ciljem da ih iskoristi protiv Izraela, kaže izraelski premijer.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.08.2017.

13:55

Netanijahu: Iran gradi postrojenja za rakete u Siriji
Getty images

Benjamin Netanijahu je na početku sastanka sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom, optužio Iran da Siriju pretvara "u bazu vojnih utvrdjenja u okviru svog deklarisanog cilja da zbriše Izrael sa lica zemlje", izjavio je Netanijahu, a prenosi agencija Rojters.

"Iran takođe gradi postrojenja za proizvodnju precizno navodjenih raketa, kako u Siriji, tako i u Libanu. To je nešto što Izrael ne sme prihvatiti. To je nešto što UN ne smeju prihvatiti", kazao je izraelski premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: