Kolaps na Horgošu, kilometarska kolona FOTO

Na graničnom prelazu Reske-Horgoš na ulazu u Srbiju je kilometarska kolona, javlja reporterka B92 sa lica mesta.

Izvor: B92

Subota, 05.08.2017.

19:38

Kolaps na Horgošu, kilometarska kolona FOTO
Foto: Nevena Zdravkoviæ

Prema njenim rečima, "prelaza nema na vidiku".

Na fotografijama vide se i građani koji su napustili svoja vozila i pored puta čekaju da kolona krene.

Foto: Nevena Zdravkoviæ
Na graničnim prelazima Srbije i Hrvarske, kao i Srbije i Mađarske saobraćaj je pojačan, saopštio je nešto ranije Auto-moto savez Srbije, pozivajući se na podatke saobraćajne policije.

Kako navode, na izlaz iz Srbije prema Mađarskoj na prelazu Horgoš čekanja su dva sata, međuzona je puna na ulazu u Mađarsku i na ulaz u tu zemlju čeka se više sati.

Slična situacija je i sa prelaskom iz Mađarske u Srbiju.

AMSS preporučuje da vozači koriste prelaze Bački Breg i Kelebija koji rade 24 sata.

Na na Batrovcima iz Hrvatske čeka se preko četiri sata

Foto: Nevena Zdravkoviæ
Prema informacijama granične policije, na Batrovcima su na izlazu iz Srbije zadržavanja 30-90 minuta. Medjuzona sa Hrvatskom je popunjena pa se vreme zadržavanja na Hrvatskim terminalima kreće oko dva sata.

Iz Hrvatske u Srbiju zadržavanja na našim prelazima su oko 60 minuta sa tendencijom porasta, dok se na izlazu iz Hrvatske čeka preko četiri sata.

Pojačan je saobraćaj i na Šidu gde se na našem prelazu čeka oko 60 minuta na ulazu u zemlju, a oko sat vremena čeka i na prelazima sa Hrvatske strane.
Foto: Nevena Zdravkoviæ
Na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zadržavanja na našim prelazima su od 30 do 60 minuta, medjutim zbog većeg broja vozila dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu ali i na izlazu iz Bugarske.

Pojačan je saobraćaj na i prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom zadržavanja se na ovim GP kreću u intervalima od 30 do 90 minuta.

Veći broj vozila vozače očekuje i na naplatnim rampama, a trenutna zadržavanja su u vremenskim intervalima od 10 do 15 minuta, dok su na Sirigu čekanja oko 20 minuta.
Foto: Nevena Zdravkoviæ
.
Foto: Nevena Zdravkoviæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: