CG: Peti dan borbe s vatrom, prevrnuo se vatrogasni kamion

Vatrogasci, spasioci, dobrovoljci, vojska i meštani peti dan se bore sa požarima u Crnoj Gori, koji još uvek bukte na nekoliko mesta.

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

07:29

CG: Peti dan borbe s vatrom, prevrnuo se vatrogasni kamion
Tanjug, arhiva

Na području sela Zabrđe na Obosniku na Luštici, danas je sa uskog seoskog puta skliznuo kamion cisterna od šest tona, hercegnovske vatrogasne jedinice.Vozač G.M. je nastavio i dalje da radi, a kamion jer "ispravljen" i biće došlepan u Meljine, kod Vatrogasnog doma, navode "Vijesti".

Vatrogasci, spasioci, dobrovoljci, vojska, meštani i peti dan se bore sa požarima, koji još uvek bukte na nekoliko mesta na Luštici i u zaleđu Sutorine. U želji da spasu ljudske živote i imovinu, u danonoćnoj borbi sa vatrenom stihijom izloženi su nadljudskim naporima u izuzetno teškom okruženju, što ostavlja posledice, navode "Vijesti"

List navodi da ohrabruje vest da su požari na području hercegnovske opštine pod kontrolom. Hercegnovski vatrogasci na neprohodnom terenu sa naprtnjačama sa vodom gase požar u blizini Konjevića iznad Sutorine.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Zlatko Ćirović ističe požrtvovanost pilota hrvatskih kanadera koji su uspešno pomogli u gašenju požara. Hr

vatski kanaderi su sada angažovani u Konavlima na granici sa Crnom Gorom gde je buknuo požar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: