Slučaj ubistva žene u Centru u N.Beogradu pred tužilaštvom

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zatražilo od Centra za socijalni rad obaveštenja da li je bilo propusta u novobeogradskon Centru, u slučaju ubistva žene.

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

10:14

Slučaj ubistva žene u Centru u N.Beogradu pred tužilaštvom
Foto: Stefan Joviæ

U saopštenju tužilaštva se precizira za je Gradskom centru za socijalni rad stavljen zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja povodom Zapisnika o izvršenom nadzoru nad stručnim radom Centra za socijalni rad na Novom Beogradu u predmetu zaštite od nasilja u porodici Lovrić i zlostavljanja maloletne dece Lovrić.

Zapisnik je tužilaštvu dostavio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, a sastavio ga je sektor za brigu o porodici i socijalnu zaštitu tog ministarstva.

Ispred Centra za socijalni rad u Novom Beogradu nedavno je muž ubio ženu pred maloletnom decom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: