Tramp se oglasio kao predsednik: Obamaker je mrtav

Donald Tramp se retko oglašava na zvaničnom Tviter nalogu predsednika SAD – učinio je to da bi proglasio “smrt“ Obamakera.

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2017.

20:03

Tramp se oglasio kao predsednik: Obamaker je mrtav
Getty Images

Zakon koji je uvela administracija bivšeg američkog predsednika Baraka Obame je Tramp pokušao nekoliko puta da obori, nikad do kraja.

“Obamaker je mrtav. Osiguravajuća tržišta propadaju, a milioni nemaju izbor. Amerikanci zaslužuju bolje“, navedeno je. U nastavku se našao i link ka sajtu Bele kuće, gde postoji poseban odeljak o potrebi za obaranjem i smenjivanjem Obamakera.

“Obamaker nas je doveo do većih troškova i manjeg obima zdravstvenog osiguranja za milione Amerikanaca. Predsednik Donald J. Tramp je obećao da će ukinuti ovu katastrofu i upravo na tome radi sa Kongresom“, navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: