Za kraj – Ji Vučiću na srpskom: Dobro jutro

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završava niz bilateralnih susreta sastankom sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Brajanom Hojtom Jiem.

Izvor: B92

Subota, 24.06.2017.

12:52

Za kraj – Ji Vučiću na srpskom: Dobro jutro
Tanjug

Tokom susreta, Vučić je Hojt Jiju poželeo dobrodošlicu, a Hojt Ji mu je poželo dobro jutro na srpskom jeziku.

Današnji niz susreta, Vučić je započeo sa specijalnim izaslanikom nemačke vlade i bivšim kancelarom Nemačke Gerhardom Šrederom, a zatim je razgovarao sa predsednikom Velike narodne skupštine Turske Ismailom Kahramanom i predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim.

Vučić se sastao i sa generalnim sekretarom Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti ODKB Jurijem Hačutarovim, predsednikom Poslaničkog doma Maroka Habibom el Malkijem i crnogorskim predsednikom Filipom Vujanovićem.

Predsednik Srbije niz bilaterala je započeo juče, a tokom jučerašnjeg dana se sastao sa potpredsednikom ruske vlade Dmitrijem Rogozinom, potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa Đi Bingsjuenom, slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom.

Susreo se i sa premijerom Gabona, šefom gruzijske diplomatije, ministrom u Vladi Belorusije, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD i savetnikom predsednika Palestine za međunarodna pitanja.

Predsednik je razgovarao i sa zamenicom generalnog sekretara NATO Rouz Gotemiler i ministarkom odbrane Italije Robertom Pinoti, zatim sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, i članovima Predsedništva BiH i evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: