Petak, 02.06.2017.

09:04

Kad Dodik, Antić i Knežević zaigraju košarku FOTO, VIDEO

U pauzi panela u Sankt Peterburgu, gde se održava ekonomski forum, nekoliko zvaničnika zaigralo je košarku. U timu Srbije bili Dodik, Knežević, Antić.

Izvor: B92

Kad Dodik, Antić i Knežević zaigraju košarku FOTO, VIDEO
Ministarstvo spoljnih poslova

Ekipa Srbije bila je u crvenim dresovima, a činili su je, između ostalih, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski ministri za enrgetiku i privredu, Aleksandar Antić i Goran Knežević, kao i biznismen Branislav Grujić, inače suprug novinarke Branke Nevestić.

Ekipa Srbije bila je u crvenim dresovima.
Ministarstvo spoljnih poslova
Činili su je, između ostalih, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar Srbije za energetiku Aleksandar Antić, ministar privrede Goran Knežević, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i biznismen Branislav Grujić, inače suprug novinarke Branke Nevestić.
Ministarstvo spoljnih poslova
Kako je javila novinska agencija Srna, njihovi protivnici su bili u belim dresovima i činili su ih veterani Sankt Peterburga. Među njima je bio i poznati košarkaš Andrej Kirilenko.
Ministarstvo spoljnih poslova
Tok meča, odmah kraj terena, posmatrao je Ivica Dačić, koji sada, pored funkcije ministra spoljnih poslova, obavlja i dužnost v.d. predsednika Vlade Srbije, a u tom svojstvu i prisustvuje međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

14 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: