Osmaci uz muziku zavšili nastavu

Za učenike osmog razreda danas je završena školska godina.

Izvor: Blic, Tanjug

Utorak, 30.05.2017.

14:06

Osmaci uz muziku zavšili nastavu
Foto: Getty images

Na zasluženi raspust moraće još malo da pričekaju, jer ih 14,15. i 16. juna očekuju mala matura, testiranja iz srpskog jezika, matematike i kombinovani test.

Blic piše da se, zbog završetka nastave za osmake, sa razglasa Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" orila neprikladna muzika, a jedna od pesama zove se "Popilo se noćas mama".

"Tradicionalno, u dogovoru sa osmacima, omogućili smo im da poslednjeg dana škole oni puštaju muziku koju vole na razglasu koji imamo spolja. Tako su oni repovali, a onda slušali Cecu", rekao je za Blic direktor te škole Miomir Dragaš i dodao da se muzički ukus ne menja mnogo iz godine u godinu, kao i da zavisi najviše od toga kako ih roditelji usmeravaju.

Kako on objašnjava, nisu izostale ni majice sa štampanim natpisima i dobro raspoloženje.

"Danas smo tu da im udovoljimo! Đaci su se sami su se organizovali, proslavili su skromno, bez trubača, tako do pola dva", kaže Dragaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: