Jankoviću poštom stigla pretnja smrću: Meta na glavi FOTO

Bivši predsednički kandidat Saša Janković objavio je na Fejsbuku fotografije pisma u kojem mu nepoznata osoba preti smrću.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.04.2017.

13:12

Jankoviću poštom stigla pretnja smrću: Meta na glavi FOTO

"Šta je pederu? Još si tu ološu. Gde ti je pištolj? Jeli još tvituješ i šetaš kuče? Koga ti štitiš i šta ćeš tu aferašu. A hoćeš da budeš kandidat za predsednika Srbije. Neće moći! Marš odatle dok si čitav da ne b završio na smetlištu. Džukelo", piše u poruci.

Osim toga, u koverti poslatoj na adresu ombudsmana nalazi se i isečak iz lista "Večernje novosti" na kojem je preko glave Saše Jankovića nacrtana meta.

"Direktne posledice propagande Aleksandra Vučića. Ne, nisam nosio u policiju. Znam da bi dr ustanovio da se čovek šalio. Sa mnogima se šale", naveo je Janković.

Janković je na predsedničkim izborima bio drugi sa osvojenih 16% glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: