Nova Srbija pozvala Mihajlovićevu da reaguje na Jovanova

Nova Srbija pozvala je potpredsednicu Vlade zaduženu za rodnu ravnopravnost Zoranu Mihajlović da reaguje na izjavu stranačkog kolege.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 21.03.2017.

15:50

Nova Srbija pozvala Mihajlovićevu da reaguje na Jovanova
Foto: Screenshot

NS poziva Mihajlovićevu da reaguje na reči potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova da je "Nataša Jeremić šef narko-kartela u Srbiji".

U saopštenju Nova Srbija je navela da se SNS s omalovažavanjem odnosi prema ženama, kako u slučaju Nataše Jeremić, tako i u slučaju novinarke kojoj je bivši ministar odbrane Bratislav Gašić rekao da "voli novinarke koje lako kleknu".

Nova Srbija zahteva odgovornost onih koji izgovaraju reči verbalnog nasilja nad ženama, navodeći da to nisu vrednosti Evropske unije, za koju se SNS toliko zalaže.

"Pozivamo predsednika Vlade Srbije i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, koji se deklarativno zalagao za 'jaču zaštitu žena', da na delu pokaže svoje reči", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: