Predsednik opštine Priboj podneo ostavku

Lazar Rvović podneo je ostavku na mesto predsednika opštine Priboj.

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

17:40

Predsednik opštine Priboj podneo ostavku

Rvović se u pismu, koje je objavljeno na sajtu opštine, zahvalio građanima na ukazanom poverenju u periodu u kojem je, kako kaže, "imao veliku čast da vodi Priboj".

"Zahvaljujem se i Vladi Republike Srbije, koja je uložila ogromna sredstva i rad da Priboj dobije novu šansu. Oslobađanjem Fabrike automobila Priboj (FAP) od preko 100.000.000 evra duga, dobijanjem slobodne zone, dobili smo priliku da naš grad bude opet sredina dobra za život", napisao je Rvović.

On je istovremeno svim građanima Priboja čestitao Novu godinu i predstojeće praznike.

Pretpostavlja se da je razlog ostavke - neispunjeno obećanje Vlade Srbije u vezi FAP-a, odnosno isplate otpremnina bivšim radnicima ovog giganta.

Rvović uživa ogromnu podršku građana i važi za izuzetnog i časnog predsednika opštine, što potvrđuje i najubedljivija podrška u lokalnom parlamentu, gde praktično i nema opoziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: