Toplo i vetrovito, uveče kiša

U Srbiji će biti toplo i vetrovito, tokom dana se očekuje postepeno naoblačenje sa zapada.

Izvor: B92

Subota, 15.10.2016.

01:00

Toplo i vetrovito, uveče kiša
Foto: Gettyimages

Kasno popodne i uveče u severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Timočkoj Krajini oblačno i hladnije. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 3 do 9, u košavskom području do 16 stepeni. Najviša temperatura od 19 do 24 stepena, u Timočkoj Krajini do 14 stepeni.

U Beogradu će biti toplo i vetrovito. Tokom dana se očekuje postepeno naoblačenje, uveče i tokom noći kiša, a mogući su i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar umeren i jak, povremeno olujni, jugoistočni. Najniža temperatura oko 12 stepeni, najviša 22 stepena.

U nedelju pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U ponedeljak pre podne prestanak padavina, posle podne i delimično razvedravanje. U utorak pretežno sunčano. Zatim, do kraja perioda promenljivo oblačno mestimično sa kišom.

Biometeorološke prilike biće nešto povoljnije za hronične bolesnike i osetljive osobe. Dodatan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Mogući su glavoblja i promenljivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: