AMSS: Očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Na putevima u Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja zbog vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: B92

Subota, 28.05.2016.

09:15

Default images
Thinkstock

Česte promene vremena dovode i do česte pojave odrona, pa AMSS savetuje oprezniju vožnju, najviše duž stenskih useka i klisura.

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanje na graničnim prelazima za putnička vozila je do 30 minuta.

Zbog klizišta i dalje je neprohodan put Divčibare - Tometino Polje - Sastavci, a kao alternativni put može se koristiti put od Divčibara do Kaone.

Zbog aktivnog klizišta "Carevac" na putu Dub-Kostojevići saobraćaj je obustavljen, a umesto njega može se koristiti put od Užica do Rogača. Saobraćaj je obustavljen i na deonici Ub-Iverak, a umesto toga koristi se put Ub-Valjevo.

U toku su radovi iznad državnog puta IIA reda broj 159 (deonica Požarevac-Kostolac), na delu državnog puta IB reda broj 34, kod petlje Kostolac.

Do 29. maja nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43.

AMSS je pozvao vozače da provere rashladne tečnosti u motoru automobila jer su tokom prvih toplih dana česti kvarovi na rashladnom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: