Sreda, 25.05.2016.

22:25

Đukić Dejanović: Većina kod nas hoće sa Vučićem

Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović rekla je za “Večernje novosti“ da većina funkcionera SPS želi u vladu na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Izvor: Večernje novosti

Đukić Dejanović: Većina kod nas hoće sa Vučićem
Beta

Ona je istakla da bi bilo nepristojno da se odbije poziv za učešće u vladi, ukoliko taj poziv stigne na adresu SPS.

“Jedna je stvar kada matematički mora da se pravi šira koalicija, a druga kad neko hoće da sa vama podeli odgovornost za stvaranje bolje Srbije. Nema dileme, ja ću na stranačkim organima glasati za ulazak u vladu“, rekla je Đukić Dejanović.

Na pitanje da li to znači da ne deli mišljenje sa pojedinim partijskim kolegama koje su učešće SPS u vlasti ocenile kao “otirač“, rekla je da su ministri iz SPS vrlo dobro radili i da je saradnja svih članova vlade bila više nego korektna.

“Pojedinačni komentari i ocene nisu vredni analize“, kaže Đukić Dejanović.

Funkcioner SPS Branko Ružić je nedavno rekao da je za savez sa SNS, ali uz jasan koalicioni sporazum i uslov da se o kadrovima SPS u vlasti odlučuje u sedištu SPS.

“Koalicioni sporazumi i papiri su za mene forma. A socijalisti nikada drugačije nisu ni odlučivali, nego na Studentskom trgu. Ivica Dačić će pregovarati o vladi i znam da mu ne pada na pamet da ovog puta bude išta drugačije. Nikada nisam čula da je bilo pokušaja da se bilo ko meša u naše unutarpartijske relacije i stvari. A držim da sam prilično informisana“, dodaje Đukić Dejanović.

Dodaje i da nije čula nijednog lokalnog funkcionera da je bio protiv vlasti sa SNS na lokalnom nivou, gde god da je to bilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: