Utorak, 11.08.2015.

16:32

"Tesla": Iz Dubaija švercovale 148 "ajfona" i S6

Carinici na aerodromu "Nikola Tesla" su sprečili pokušaj krijumčarenja 148 telefona najnovije generacije vrednih 122.400 evra, saopštila je Uprava carina.

Izvor: B92

Default images
Foto: Uprava carina

Telefoni "samsung galaksi S6" i "ajfon 6" i "ajfon 6+" pronađeni su u torbama rumunskih državljanki starih 28 i 40 godina, koje su stigle u Beograd letom iz Dubaija. Njih dve su pokušale da prođu kroz zeleni kontrolni prolaz, predviđen za putnike koji nemaju šta da prijave za carinjenje.

Kako je saopšteno, u tome su ih sprečili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja, koji su kontrolisali taj deo aerodroma, a njih dve zaustavili i detaljno pregledali.
Foto: Uprava carina
"Tada su, osim ličnih stvari, kod mlađe putnice pronašli jednu, a kod starije dve torbe pune pomenutih telefona za koje su carinicima rekle da su nameravale da ih prodaju u svojoj prodavnici u Rumuniji", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: