Delimično normalizovan saobraćaj na putu SU-NS

Delimično je normalizovan saobraćaj na državnom putu iz smera Subotice ka Novom Sadu, posle naplatne stanice Vrbas, koji je bio obustavljen zbog udesa.

Izvor: B92

Sreda, 05.08.2015.

08:04

Default images

Za saobraćaj je prohodna brza saobraćajna traka i uskoro se očekuje i potpuna normalizacija saobraćaja o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

"Delimično je normalizovan saobraćaj na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), posle naplatne stanice Vrbas, iz smera Subotice ka Novom Sadu, koji je bio potpuno obustavljen zbog saobraćajne nezgode", navedeno je u saopštenju "Puteva Srbije"

"Molimo sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i budu oprezni prilikom vožnje", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: