"SNS vrši političko nasilje u Mladenovcu"

Predsednik GO DS u Beogradu Balša Božović pozvao je Nebojšu Stefanovića da kako je naveo,spreči političko nasilje pripadnika SNS nad odbornicima DS u Mladenovcu

Izvor: B92

Petak, 12.06.2015.

20:10

Default images

"Srpska napredna stranka je danas u Mladenovcu, po ko zna koji put, demonstrirala nasilnički recept za otimanje vlasti. Kao i u Inđiji, mimo većine pokušavaju da preotmu vlast nedemokratskim metodama. Prete otkazima odbornicima DS, uhode ih po radnim mestima, nepoznata lica zovu njihove porodice", naveo je Božović u saopštenju.

On je naveo da je SNS sednicu Skupštine zakazao za jedan sat, a da mnogi odbornici uopšte nisu ni bili pozvani. S obzirom na to da nemaju većinu, sada pokušavaju da do nje dođu nasiljem", naveo je Božović u saopštenju.

On je pozvao Strefanovića da reaguje "i kao ministar i kao predsednik Gradskog odbora SNS, koji je direktno nadređen ljudima iz Mladenovca koji sprovode političko nasilje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: