Šešelj: Apsolutni sam pobednik

Lider SRS Vojislav Šešelj predao je predstavnicima Haškog tribunala odgovor da se ni na koji način nije ogrešio o nalog o privremenom puštanju na slobodu.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

13:25

Default images
foto: Tanjug

On je naveo da bi odluka o tome mogla da bude doneta već iduće sedmice.

Povodom hitnog zahteva tužioca Serža Bramerca o izjašnjenju o povlačenju odluke za privremeno puštanje na slobodu, Šešelj je na konferenciji za novinare rekao i da ga odluka o tome ne interesuje" i da kakva god da bude "apsolutni je pobednik".

Šešelj je ponovio da se dobrovoljno neće vratiti u Haški tribunal i naveo da ukoliko presuda bude oslobađajuća, i ako planirana kazna bude manja od vremena koje je proveo u pritvoru, nema potrebe da se optuženi poziva, osim ako je kazna veća.

"Ako je veća, onda se optuženik poziva. Tu će morati Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić da me hapse i nose na avion", rekao Šešelj.

On kaže i da ne odustaje od svedočenja na suđenju Ratku Mladiću video linkom navodeći da o tome odluka još nije doneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: