"Diler, Tompson, Nives kod Kolinde"

Na inauguraciju hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović pozvani su, između ostalih, proustaški pevač Marko Perković i predstavnici branitelja.

Izvor: B92

Nedelja, 15.02.2015.

10:32

Default images
foto: Beta/AP

Kako prenosi Jutarnji list, ceremoniji će prisustvovati nezvanični lideri nedavnih protesta hrvatskih branitelja u centru Zagreba Đuro Glogoški i Josip Klem.

Takođe, pozivnice su upućene starleti Nives Celzijus, zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je donedavno bio u pritvoru.

Ceremoniju bi trebalo da svojim prisustvom uveliča Velimir Bujanec koji je prethodno osuđen na devet meseci zatvora, uslovno na tri godine, zbog dilovanja kokaina.

Ipak, poziv je izostao direktorki Spomen parka Jasenovac Nataši Jovičić, dok je predsednik Ukrajine Petro Porošenko zahvalio na pozivnici.

U Zagreb je danas stigao i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: