Teško ranjena devojka u S. Kamenici

U Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici, nešto pre 10 časova, teško je ranjena Ivana B. (32) iz Ledinaca.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.02.2015.

11:25

Default images
Foto: Tanjug

Kako B92 nezvanično saznaje, ona je sedela u parkiranom automobilu, kada je u nju iz kalašnjikova pucao, za sada, nepoznat muškarac.

Prema prvim informacijama, devojka je u životnoj opasnosti, nalazi se na operaciji u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari se bore za njen život.

Prema rečima meštana, Ivana B. je navodno žena narko-dilera i nije jasno da li je napadač mislio da puca u njenog supruga, ili je bio svestan da je ona u autu.

U Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, Tanjugu je rečeno da je, za sada neidentifikovana devojka, dovezena oko 10 sati u Urgentni centar, sa povredama glave opasnim po život.

"Devojka je smeštena na Intenzivnu negu i u toku je operacija, a lekari se bore za njen život", rečeno je Tanjugu u KBC Vojvodine.
Foto: Tanjug
Reporter Radio-televizija Vojvodine s mesta događaja javio je da se zločin dogodio u Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici i da je teško ranjena I.B. (32) iz Ledinaca.

Prema navodima RTV, na nju je pucano iz automatskog oružja dok je sedela u "pasatu", a na mestu događaja je velik broj čaura rasut po putu.

Saobraćaj u Sremskoj Kamenici trenutno je blokiran i policija sve automobile preusmerava prema centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: