Navijači Galate na "sistematskom"

Nekoliko navijača Galatasaraja koji su osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića prevezeni su iz pritvora u lokalnu bolnicu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

12:21

Default images

Prema pisanju turskih medija, koji prenose fotografiju i snimak odvođenja u bolnicu jednog od pritvorenih, trenutno su u pritvoru sedmorica navijača Galatasaraja. Iako su srpski mediji objavili da je na snimku osumnjičeni za ubistvo, turski mediji ne preciziraju o kome se radi, ali ističu da je obučen u trenerku Galatasaraja.

Istražnim radnjama, posle pregledanja video-snimaka mesta zločina, juče je uhapšeno petoro lica, u toku noći jedno, a u toku dana još jedno.

Turski mediji su juče preneli da je prvoosumnjičeni za ubistvo navijača Crvene zvezde uhapšen, međutim tu vest nije mogao da potvrdi konzul Srbije u Istanbulu, koji je istakao da će u petak dobiti više informacija od tužioca angažovanog u ovom slučaju.

Podsetimo, turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu. Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavestio je srpskog kolegu juče predveče da je sedam osoba privedeno na informativni razgovor povodom ovog slučaja.

Ivković je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gde je došao da gleda košarkašku utakmicu beogradske Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: