Oblačno i suvo, jutro maglovito

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno i suvo, s najnižom temperaturom od nula do 5 stepeni, i najvišom od 8 do 12 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Subota, 22.11.2014.

01:00

Default images

Jutro će biti sveže, mestimično s maglom koja će se ponegde, naročito na severu Srbije, duže zadržati tokom prepodneva.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca.

U Beogradu će jutro biti sveže sa maglom, koja će se u nižim delovima grada zadržati duže tokom prepodneva. Tokom dana biće umereno oblačno. Najniža temperatura oko 3, a najviša oko 8 stepeni.

U Srbiji će narednih dana ujutro biti hladno, ponegde sa slabim mrazom i maglom, a do ponedeljka u toku dana bihe umereno oblačno i suvo, zatim sunčano. Temperatura će biti bez bitnije promene, oko prosečnih vrednosti.

Poboljšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba većine hronično obolelih osoba. Oprez se u jutarnjim časovima savetuje astmatičarima i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti promenljivo raspoloženje i glavobolju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: