Zahlađenje i naoblačenje sa kišom

Danas naoblačenje i zahlađenje sa kišom, koje će ujutru zahvatiti severozapad, pre podne centralne krajeve, a do kraja dana će se proširiti na celu zemlju.

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

07:00

Default images

U planinama će uveče i tokom noći padati sneg. Meteorolozi upozoravaju da će u Vojvodini povremeno duvati olujni severozapadni vetar, i najavljuju da će u sredu i četvrtak lokalno pasti velika količina padavina.

Najniža temperatura biće od šest do 14, a najviša od 12 na severozapadu do 20 stepeni na jugoistoku.

I u Beogradu će doći do naoblačenja i zahlađenja s kišom. Vetar umeren i jak, severozapadni. Ujutro temperatura oko 15 stepeni, u toku dana u padu.

Očekuje se nepovoljna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih, a narocito na osobe sa cerebrovaskularnim, psihičkim i respiratornim oboljenjima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: