Ubijen pekar kod Novog Sada

Pekar iz Begeča, naselja kraj Novog Sada ubijen noćas, javljaju beogradski mediji koji navode da je počinilac uhapšen, a da ubistvo nije na nacionalnoj osnovi.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 18.10.2014.

10:11

Default images

Slobodan Stojanovski ubijen je u noći između četvrtka i petka. Policija je tokom uviđaja ustanovila da su mu nanete povrede oštrim predmetom. Sumnja se da su žrtva i ubica bili pod uticajem alkohola. Privedeno je nekoliko osumnjičenih.

"Radi se o licima koja su sklona konzumiranju alkohola, a koja su bila u čestom ili maltrene svakodnevnom kontaktu sa Slobodanom Stojanovski", rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Meštani kažu da Stojanovski nije bio konfliktna ličnost, ali je bio sklon piću.

Ovo ubistvo nije bilo po nacionalnoj osnovi, potvrdili su u policiji.

"Niti se može dovesti u bilo kakvu vezu kada su razbijanjem objekata koji su u vlasništvu lica druge nacionalnosti", rekao je Veljović.

Nezvanično saznajemo da je beživotno telo oko 1 sat posle ponoći, u dvorištu u Ivanjdanskoj ulici, gde se nalaze i pekara i kuća Stojanovskog, pronašao radnik pekare.

Prema pisanju medija, pekar je bio Makedonac, a decenijama je držao pekaru u Begeču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: