Čučković: Izgrađeno 12 kuća

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio da je u Obrenovcu donatorskim sredstvima do sada izgrađeno 12 novih kuća.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.09.2014.

16:45

Default images

Prema njegovim rečima, urađeno je i osam temelja, a opštinska uprava na terenu "servisira" sve potrebne dozvole bez nadoknade kako bi se ubrzao proces obnove.

Čučković je novinarima rekao da svako od donatora ima svoj način rada, a da se opština trudi da im izadje u susret po pitanju administracije.

"Naši prijatelji iz Emirata i Kuvajta su preuzeli na sebe obavezu da urade 36 domaćinstava u Obrenovcu, EU ono što je preostalo i ljudi dobre volje kao što je organizacija Yuta kako bi gradjani Obrenovca mogli da sačekaju zimu u svom novom domu", rekao je Čučković.

Prema njegovim rečima, značajno je i da stanovnici te opštine koji su dobili pomoć od 350.000 dinara završe svoje domove do zimske sezone.

"Taj iznos je daleko više od onoga što je obećano od strane vlade, ali je isto tako nedovoljno zbog toga apelujem na ljude dobre volje da opredele gradjevinski materijal kako bismo što pre mogli da vratimo ljude u svoja domaćnistva i da bezbedno sačekamo zimu", kazao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: