Davenport: Na Vučiću je da odluči

Majkl Davenport izjavio da je pozitivan znak što članovi Vlade daju podršku Nedelji ponosa i Paradi, a da je na premijeru da odluči šta će kog dana da radi.

Izvor: B92

Subota, 27.09.2014.

12:51

Default images

"Odluka je na predsedniku Vlade da odluči šta će kog dana da uradi", rekao je šef Delegacije Evropske unije u Srbiji odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše Vučićevu izjavu da se neće pojaviti na Paradi ponosa.

On je istakao da je, ipak, pozitivan znak što članovi Vlade daju podršku Nedelji ponosa i Paradi.

Prema njegovim rečima, značajno je to što su se članovi Vlade koju predvodi Vučić sastali sa organizatorima Parade ponosa.

"Mislim da je time poslat pozitivan signal od strane Vlade", rekao je Davenport dodajući da je to "snažna poruka podrške".

Premijer Vučić izjavio je u četvrtak da neće prisustvovati Paradi ponosa 28. septembra i podvukao da je njegova dužnost kao premijera da ljudima garantuje bezbednost i sugurnost.

On je dodao da je za njega svaki dan radni, da zna da to strašno nervira one koji ga mrze, ali da se ne sekira zbog toga i dodao da će nedelju da provede radno kao i uvek, te da će obići istok Srbije nastradao u poplavama i razgovarati o energetskom sektoru...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: