Kraj drame u Splitu, bez posledica

Neimenovani 34-godišnji muškarac uhapšen je u Splitu nakon što je pretio da će zapaliti plin i prouzrokovati eksploziju u stambenoj zgradi.

Izvor: Beta, slobodnadalmacija.hr

Ponedeljak, 22.09.2014.

14:01

Default images

Posle nekoliko sati pregovaranja, specijalne policijske jedinice su uspele da ga ubede i on se nešto pre 16.00 predao.

Kako hrvatski mediji prenose nezvanične informacije stanara zgrade u kojoj je živeo uhapšeni, njegovoj pretnji eksplozijom prethodila je svađa sa devojkom.

"Tokom pregovora dogovoreno je da 34-godišnjak sam izađe iz stana što je i učinjeno. Osoba je iz stana izašla bez ikakve sile, pa nije bilo potrebno da nasilno ulazimo u stan. Radi dodatne obrade odveden je na pružanje lekarske pomoći, a neke manje ozlede su mu sanirane na mestu događaja", izjavila je novinarima Antonela Lolić iz splitske policije.

Neimenovani 34-godišnjak se posvađao sa svojom devojkom, inače vlasnicom stana, nakon čega su se i fizički sukobili.

Devojka je u jednom trenutku uspela da pobegne iz stana i zaključa nasilnog muškarca, nakon čega je on zapretio da će se ubiti puštanjem gasa.

U jednom trenutku je došao na prozor s koga joj je vikao da se vrati u stan, ali je ona pobegla u obližnji poslovni prostor.

Vatrogasci s policijom kontrolišu prostorije nebodera i koncentraciju mogućeg plina kako ne bi došlo do neke nepredviđene situacije. Nakon toga svi stanari će moći da se vrate u svoje stanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: