Mašinskim uljem na prostorije SNDS

Ulazni prostor i fasada zgrade Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje osvanuo je poliven mašinskim uljem, prenose "Nezavisne novine".

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

13:03

Default images

Iz gradskog Centra javne bezbednosti potvrđeno je da su jutros primili prijavu i da je u toku istraga ovog slučaja, navodi banjalučki dnevnik i dodaje da se pretpostavlja da su sve detalje incidenta u jeku predizborne kampanje zabeležile kamere postavljene na okolnim objektima.

Za sada ni policija, ni predstavnici SNSD-a nisu želeli da komentarišu incident, jedino je portparol GO SNSD-a Predrag Škoro naveo da su, nakon jučerašnjeg sličnog scenarija kada su mašinskim uljem polivani bilbordi njihove stranke i cepani predizborni plakati, trebinjski socijaldemokrati "zatečeni ovakvim vandalizmom".

Škoro kaže da građani Trebinja i Hercegovine odavno prepoznaju ovakvu politiku kojoj, zajedno sa najbližim saradnicima trebinjskog gradonačelnika, sve više okreću leđa i pridružuju se socijaldemokratima koji, kako kaže, "mirno i civilizovano nastavljaju da rade za dobrobit Republike Srpske i Trebinja".

Iako su i prolaznici koji su se kretali Svetosavskom ulicom komentarisali da je to "bruka i sramota" za grad kakav je Trebinje, Škoro je pozvao sve aktiviste SNSD-a da ne nasedaju na ovakve provokacije i da u civilizovanom tonu nastave izbornu kampanju.

Opšti izbori u BiH biće održani 12. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: