Fondacija Đoković obnavlja vrtić

Fondacija Novak Đoković uložiće oko 65 miliona dinara u rekonstrukciju i opremanje obrenovačkog vrtića "Veseljko", a danas je potpisan ugovor o toj donaciji.

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

17:08

Default images

Ugovor su potpisali predstavnici Fondacije Novak Đoković, Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda i Predškolske ustanove "Perka Vićentijević" u Obrenovcu.

Fondacija Novak Đoković navodi da planira kompletnu rekonstrukciju centralne kuhinje, koja je snabdevala svih pet vrtića ove predškolske ustanove.

Zahvalnost fondaciji Đoković izrazili su sekretarka Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda Snežana Đurić i direktor PU "Perka Vićentijević" Miloš Desančić.

U centralnoj kuhinji vrtića "Veseljko" do majske poplave pripremala se hrana za 1.500 mališana iz svih obrenovačkih vrtića.

"Veseljko" je jedan od ukupno pet oštećenih objekata predškolske ustanove u Obrenovcu, koji je bio 11 dana pod vodom i pretrpeo najteže posledice. Ovo obdanište, površine 1.418 kvadratnih metara, pre poplava pohađalo je više od 250 mališana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

8 h

Podeli: